Even voorstellen

Door Strykeforce op vrijdag 11 april 2014 18:31 - Reacties (8)
Categorie: Algemeen, Views: 3.415

Hallo allemaal, via deze eerste post op mijn blog wil ik mezelf even voorstellen aan iedere (potentiële) lezer.

Ik hoop door middel van deze blog het "tweak" gehalte bij de tweakblogs nog verder omhoog te halen door het ook echt over technologie te hebben en niet in te gaan op de populaire hot-topics en andere ongerelateerde zaken. Of Wilders ergens minder van wil en wat ik daar van vind of een random mindfart zal je hier niet vinden!

Zelf ben ik een jonge software engineer met passie voor het vak en alles er omheen. Niet alleen het programmeren vind ik leuk om te doen maar ook het praten over techniek, kennis overdragen en de nieuwe ontwikkelingen bijhouden. Verder ben ik iemand die het ook fijn vind om soms even geen beeldscherm voor zijn neus te hebben, daarom beoefen ik ook verschillende sporten zodat ik toch de nodige afwisselingen heb.

Ik heb het idee dat Virtual Reality (VR) een vaak terugkomend onderwerp zal zijn in mijn blog. Ik ben namelijk de trotse bezitter van een bonnetje waarop staat dat ik een Development Kit 2 (DK2) heb gekocht. Vooraf volgde ik enigszins de ontwikkelingen en nu ik de aanschaf heb gedaan ben ik niet meer te stoppen op het gebied van VR, ik moet en zal alles omtrent het onderwerp lezen en kijken!

Verder ben ik ook van plan om met mijn DK2 iedereen die ik ken kennis te laten maken met de wereld van VR. Ook ben ik van plan om kleine en misschien ook grote experimenten en demo's te maken samen met anderen die ik de laatste tijd helemaal dood heb gegooid met mijn "geloof" in VR O-) .

Feedback en tips zijn altijd welkom. zolang het maar constructief blijft! Tot ziens in de volgende blog!

Volgende: [VR-Game] De aanloop 05-'14 [VR-Game] De aanloop

Reacties


Door Tweakers user 12345dan, vrijdag 11 april 2014 18:57

Welkom en veel succes hier! ;)

Door Tweakers user Annoying-Orange, vrijdag 11 april 2014 19:48

Klinkt interessant :)

Door Tweakers user ZeroSect0r, vrijdag 11 april 2014 20:50

een echte nerd dus. Welkom in da club

Door Tweakers user Wizardus, vrijdag 11 april 2014 21:46

Aan zulke blogs hebben we wat.

Door Tweakers user brick5492, vrijdag 11 april 2014 22:18

Ben je al van plan VR en Software maken te combineren? Mij lijkt de kracht van de VR en indie games (=innovatie :P) heel interessant. Ben benieuwt naar je blogs! :)

Door Tweakers user markdm, vrijdag 11 april 2014 23:54

Ik heb zelf helemaal geen verstand van programmeren en VR, dus of ik ga geen *** van je blogs begrijpen of ik wordt er in de toekomst een stuk wijzer over, en ik hoop natuurlijk het laatste :) . Hoe dan ook ben ik benieuwd in je blogs, wel leuk dat er je het echt over techniek gaat hebben. Welkom en veel succes!

Door Tweakers user Pataar, zaterdag 12 april 2014 14:48

Dit gaat denk ik een leuk blog worden! Misschien kun je je volgende blog maken over dat Facebook Oculus overgenomen heeft en wat jij denkt dat het nut ervan is.

Door Tweakers user Strykeforce, zaterdag 12 april 2014 16:46

Bedankt allemaal voor de positieve reacties en feedback!
Pataar schreef op zaterdag 12 april 2014 @ 14:48:
Dit gaat denk ik een leuk blog worden! Misschien kun je je volgende blog maken over dat Facebook Oculus overgenomen heeft en wat jij denkt dat het nut ervan is.
Dit zal ik waarschijnlijk binnenkort in een blog gaan doen, maar niet heel uitgebreid waarschijnlijk aangezien hier het meeste al over gezegd is.
brick5492 schreef op vrijdag 11 april 2014 @ 22:18:
Ben je al van plan VR en Software maken te combineren? Mij lijkt de kracht van de VR en indie games (=innovatie :P) heel interessant. Ben benieuwt naar je blogs! :)
Ja, ik heb op dit moment een aantal concepten in het klein op papier staan, dus hier zal ik zeker veel blogs aan gaan besteden, vooraf en zodra ik mijn DK2 binnen heb ;)

Reageren is niet meer mogelijk