En nu?

Door Strykeforce op zaterdag 2 juli 2016 22:53 - Reacties (2)
Categorie: Algemeen, Views: 1.300

Je kent het misschien wel, men begint hier vol goede moed een blog, vervolgens worden er een paar blogs uit de grond gestampt, ineens zijn de ideeën op en verdwijnt de blog net zo snel als dat er weer een nieuwe wordt gestart door iemand anders.

In andere woorden: welkom terug bij mijn blog ;) it's been a while!

Mijn laatste post stamt alweer uit 4 november 2014 en bij het zien van het jaartal 2014 was het toch even slikken, ik had namelijk het idee dat mijn laatste blog uit 2015 stamt maar nee dus. Ik denk nu dus bijna 2 jaar lang na over wat ik zal gaan schrijven. Niet dat ik er veel tijd voor heb gehad overigens want in de tussentijd ben ik getrouwd met mijn vriendin en hebben we een huis gekocht, genoeg te doen gehad!

Daarnaast ben ik tijdens de verhuizing van baan veranderd, twee dingen die perfect samen gaan (not). Overigens was dit mijn eigen beslissing want als Software Engineer liggen de banen toch voor het oprapen, daarnaast liep mijn huidige contract af en verveelde ik mijzelf nogal, first world problems enzo. Later misschien nog wel wat meer hierover.

Goed, om tl;dr situaties te voorkomen rond ik het voor nu even hier af. En nu, vraag je je misschien af? Zie dit als een aankondiging van het weer gaan bloggen ook al zat je daar totaal niet op te wachten waarschijnlijk. Één ding is tenminste wel zeker: het zal niet meer over Virtual Reality gaan zoals eerst. Ik was het meest tevreden met mijn vorige blog en zal dan ook proberen meer te gaan delen op een leuke manier.

Yes, ik heb weer een blog gemaakt :o

Volgende: De Steam Summer Sale is weer bijna ten einde 07-'16 De Steam Summer Sale is weer bijna ten einde
Volgende: Het is eindelijk voorbij 11-'14 Het is eindelijk voorbij

Reacties


Door Tweakers user Bron, zondag 3 juli 2016 00:03

Je kan altijd een blog over scheren maken, dat krijg best veel traffic!

Door Tweakers user Strykeforce, zondag 3 juli 2016 10:10

Bron schreef op zondag 03 juli 2016 @ 00:03:
Je kan altijd een blog over scheren maken, dat krijg best veel traffic!
Hahaha, klassiek nat scheren zeker. Nee dat is niks voor mij ;)

Reageren is niet meer mogelijk